Tack och hej leverpastej!

15:10 by sjukskoterskor

Hej!

Nu börjar vår resa här i Kina lida mot sitt slut och vi befinner oss just nu på flygplatsen i Hong Kong för att om några timmar åka hem till Sverige. Det har varit tre fantastiska, spännande, lärorika och minst sagt roliga veckor. Vi är extremt tacksamma över att vi fick möjligheten att göra denna resa då den lärt oss väldigt mycket, fått oss att se saker från nya perspektiv och även lärt oss saker om oss själva och om varandra. Vi har enligt oss själva lyckats kombinera resa med studier väldigt bra och har fått uppleva och se mycket på kort tid.

Vi båda var relativt nya i bloggandets värld men det har varit kul att dela med oss av vår resa och våra upplevelser här och det har varit kul att så många har viljat följa oss och se vad vi har hittat på om dagarna, vilket vi tackar för!

Nu har vi verkligen laddat batterierna och är mer än redo för vårt sista år på sjuksköterskeprogrammet. Vi kunde inte ha fått en bättra start på detta sista år!

Tack och bock för oss, Karolina och Cecilia

Comments are closed.