En dag i skolan

14:21 by sjukskoterskor

Tja!

Idag har vi deltagit i lektioner med hemsjukvård och pediatrik på skolan, Saint Louis university, med två olika sjuksköterskeklasser. Det var intressant att få lära sig mer om hur deras sjukvårdssystem fungerar. Föreläsningen inleddes med en bön där alla studenter stod upp, sedan föreläste lärarinnan vilken vi ska titulera med “Mam” och sedan hennes namn. Imorgon ska vi delta i samma lektioner som idag och träffa en lärare som ska informera om vår Community health care som vi ska iväg på vid fyra tillfällen tre dagar per tillfälle, där första gången är nu på torsdag. Då ska vi och tio andra studenter  ta oss till en by där vi ska träffa familjer i byn. Vad vi exakt ska göra under de dagarna är aningen osäkert, återstår att se! Förhoppningsvis får vi ytterligare information imorgon!
Nu smyger sig tröttheten på efter en lång dag..
Hörs snart igen!

Fridens liljor,
/Stina och Evelina

Comments are closed.