Manila!

08:41 by sjukskoterskor

Efter 29 timmar på resande fot (Göteborg-London-Hongkong-Manila) är vi äntligen framme i manila för att vila upp oss en dag innan vi far vidare mot Baguoi. Idag har det tyvärr varit ganska dåligt väder så våra planer på att ligga och slappa vid poolen gick i kras och istället bestämde vi oss för att ta varsin massage på hotellet, inte helt fel det heller!

Imorgon ska vi ta en 6 timmars buss upp mot Baguoi för att påbörja praktiken och vi är väldigt spända och nyfikna på hur det kommer att bli. Baguoi ligger uppe i bergen norr om Manila så det kommer att vara lite svalare än här, medeltemperaturen ligger på runt 20 grader på dagen.

Vi hörs vidare när vi har kommit fram till Bagiou!

Paalam (hejdå)

/Sophie & Emelie

One Response to “Manila!”

  1. Judy says:

    En lång resa! Hoppas att ni har det roligt i Baguio med Norenia. Ha det bra