#Taktiksnack – er hjälp att jobba med motivation

14:10 by David Faxå

Har du nu tagit del av materialet i månadens nyhetsbrev och känner att du vill jobba med dessa motivationsfrågor i din förening? Då finns det hjälp att få. Som Jonas och Jonas uttryckte i intervjun så är en rekommendation att ta en kontakt med ditt RF-SISU distrikt. Kontaktuppgifter finner du på följande hemsida: www.rfsisu.se/

Kanske vill du redan nu börja skissa lite på hur ert föreningsarbete skulle kunna se ut. Då rekommenderar vi er att titta extra på det material som kallas #Taktiksnack. #Taktiksnack är i grund och botten en liten bok med tillhörande material. Allt material finns såklart digitalt, så börja gärna med att titta igenom den ganska korta boken. Du finner #Taktiksnack i PDF-form HÄR. När ni i föreningen tagit del av boken så finns det en så kallad ”dialogduk” att jobba vidare med. Den finns i skrivbar PDF HÄR, eller så kontaktar du ditt RF-SISU distrikt för att få den i fysisk form.

Vill du hellre göra något själv på egen kammare så rekommenderar vi Introduktionsutbildningen för föreningsledare. Även här diskuteras, bland annat, dessa motivationsfrågor. Ta del av utbildningen digitalt och gratis HÄR.

Kommentarer inaktiverade.