Tredje veckan!

04:34 by socionomstudenter

Hej igen! Har hört att hösten har kommit till Sverige, mysigt. I NZ börjar våren komma, mindre regn och blåst, cirka 12-16 grader. Denna vecka med barnen har gått väldigt fort. En anledning kan vara att jag känner att jag har blivit varm i kläderna med att arbeta på Stand och vet vad som behövs göras. Jag känner mig trygg med att prata med tjejerna i min grupp, vilket underlättar vår relation. Tjejerna verkar se mig som en del av personalen, vilket känns skönt. Jag har varit mycket i skolan tillsammans med barnen, så kallad TCE support. Vi har exempelvis spelat basket, sjungit och beskrivit vår egen idol. Barnen uppskattar praktiska ämnen.

 

Under denna vecka har jag börjat med att vara frukostvärdinna för barnen. Detta innebär att jag serverar frukost till barnen och ser till så att de inte bråkar med varandra. Jag uppskattar att jag får ta ansvar. Detta gör att jag utvecklas som person.

 

Utöver praktik och studier har jag varit på utflykt med Jordan och Mark, två nyzeeländska  kompisar. Vi åkte till Auckland Botanic Gardens. Måste tipsa om deras fik, 10/10!

 

Vi hörs snart igen! / Ida

Mark, jag och Jordan i Auckland Botanic Garden

 

Botanic Garden

Fika!

2 Responses to “Tredje veckan!”

  1. socionomstudenter says:

    Hej Emma! Vad roligt, absolut. Min mail är ida_lickhammer@hotmail.com

    Mvh Ida Lickhammer

  2. Emma Olsen says:

    Hej! Har några frågor till dig så vore suuuupertacksam om du kunde ge din mail eller liknande?