Femte veckan!

08:36 by socionomstudenter

Hej igen!

Femte veckan, innebär sista veckan på Stand för majoriteten av barnen. Stämningen bland barnen har varit varierande, de längtar hem men samtidigt kommer de sakna Stand. Min pojkvän har varit på besök på Stand under en dag och fått en bild av hur vi arbetar på Stand. Det är tillåtet att ta med en besökare så länge du inte visar barnens och deras föräldrars bakgrund. Exempelvis fick min pojkvän inte följa med när vi skulle ha personalmöte om barnens beteende under en morgon. För att få ta med en besökare till Stand måste du även höra med personalen om det är okej.

 

Sista dagen för barnen hade vi en avslutningsceremoni på Stand, barnen sjöng, spelade instrument och läste upp olika dikter på Maori (Nya Zeelands ursprungsspråk). Personalen delade ut diplom till barnen där det stod om deras utveckling under tiden på Stand. Efter ceremonin åkte barnen hem med sina föräldrar och vi i personalen sammanfattade dessa fem veckor med både positiva och negativa åsikter. Till exempel att vi samarbetat bra ihop men att vi behöver fler mobiler för att kunna kommunicera med varandra bättre.

 

Under de dagar jag varit ledig denna vecka har jag bland annat åkt till Britomart, ett toppenställe för shopping och restaurangbesök! Enligt mig påminner det om en storstad.

 

200 meter från tågstation Britomart.

 

Albert Park.

 

Auckland Sky Tower.

 

Restaurang Fort Street Union Public i Britomart – pizzorna är extremt goda, en liten pizza kostar ungefär 83 kronor, SÅ VÄRT!

Tågstation mot Britomart.

 

 

Comments are closed.