Socionomstudenter utomlands

läs och låt dig inspireras

Dag 3-5

Postat den 10th November, 2016, 14:07 av

Hej allesammans!

Det har varit fullt upp de senaste dagarna så vi har inte haft tillfälle att blogga. Nu är vi äntligen på plats på centret efter en skumpig och fantastisk resa upp i bergen. Vi är helt slutkörda men humöret är på topp!

 

Tisdagen 8/11

Efter resan till Delhi fick vi ta en lugn morgon och liva upp oss. Dock blev det inte riktigt så för oss tjejer då vi hade en katt som tog sig emellan och rev på myggnätet hela natten som höll oss vakna. Mathilda gjorde sitt försök att leka lejon men det gick sådär.

Under dagen köpte vi det mesta till våra olika workshops och spenderade dagen på Asien största marknad.

 

Onsdagen 9/11

Vi vaknade upp till att Donald Trump är president och dessutom har indiska styret över natten förbjudit 500- och 1000 rupiessedlar för att stävja pakistanska terroristers förfalskning av just de sedlarna. Vi hade nästan enbart av de sedlarna som just nu är värdelösa och bankerna är stängda. Det sades att vi kan byta till de nya om ett par dagar!

Vi köpte några sista saker till våra workshops för att sedan bege oss upp i bergen!

 

Tack så jättemycket till alla som bidragit till insamlingarna, det kommer verkligen göra skillnad för både deltagarna men även oss i vår fortsatta utveckling till färdiga socionomer.

 

Puss och hej!

Izabella, Kristoffer, Marcus, Emilia och Mathilda!

Det här inlägget postades den November 10th, 2016, 14:07 och fylls under Indien

Comments are closed.