Sista inlägget

13:12 by socionomstudenter

Nu har vi varit i Delhi i en och en halv vecka och en stark hemlängtan har infunnit sig hos alla. Dagarna har vi spenderat med shopping, exposure, sightseeing och god mat. Under våra promenader runt om i Delhi har vi sett mycket misär som vi inte sett i bergen. Människor som sover längs gatorna, många som saknar både ben, armar och andra lemmar. De resterande donationspengarna har gått till en bärbar dator till HIMAD, vilket de verkligen behövde för att bättre bedriva sitt arbete. Vi har även donerat en liten summa till Moible Creshes som vi har berättat om i tidigare inlägg. Summan vi donerade är tillräcklig för att ge näring till ett barn i ett år.

Vi vill avsluta med att tacka alla som har följt vår blogg, alla som har donerat pengar, Ann Ottengrim som har gjort vår resa möjlig, Dr Ds Punidr vår mentor samt Devendra med flera.

Comments are closed.