Socionomstudenter utomlands

läs och låt dig inspireras

Första veckan på centret

Postat den 18th November, 2013, 12:49 av

Här kommer lite bilder från vår första vecka. Vi har lärt oss lite om kulturen, åkt till Gopeshwar och besökt Himads kontor, hälsat på i Hadakoti, en by som ligger nedanför centret och så har vi gått på lite promenader för att utforska området. Vi har även hunnit umgås mycket med Devendra, Pushkar, Bohppi och Rajendra som jobbar och bor här på himads center. Instrumenten vi har köpt är väldigt uppskattade och vi tror att de kommer få mycket användning av dem. Det finns pengar kvar så vi ska köpa läroböcker till instrumenten så att de kommer till så mycket användning som möjligt. I nästa inlägg berättar vi lite om hur Himad arbetar med olika sociala problem.

 

Det här inlägget postades den November 18th, 2013, 12:49 och fylls under Indien

Comments are closed.